Eredeti ízek

TRADÍCIÓ & ELEGANCIA

Reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük és egy igazi gasztronómiai utazás részese lehet a történelmi díszletek között.

TÖRTÉNELEM

ÜDVÖZÖLJÜK A PALACE ÉTTEREMBEN!
 

A múlt iránti tiszteletünkből eredően az étterem neve ma is őrzi a patinás szálloda, a Palace Hotel emlékét. A belvárost és a pályaudvart összekötő Rákóczi út üzleti, kulturális, idegenforgalmi útvonal különleges éke a Zsolnay porcelánokkal díszített homlokzatú, szecessziós stílusú épület.


Az 1911-ben nyitott étterem aranyozott csillárokkal, különleges stukkódíszítésekkel, intarziás faburkolattal kápráztatja el a nagyközönségét. A stukkók Rákos Manó szobrász munkái, a látvány meghatározó elemének számító csillárok és falikarok Goldstein Ignác üzeméből kerültek ki.


Az épületet műemlékké nyilvánították, az étterem ma is eredeti pompájában tündököl.

Köszönjük, hogy ellátogat hozzánk!

Néhány szó a koncepcióról

Amikor elkezdtük a Palace étterem új koncepciójának kialakítását, az vezetett minket, hogy az 1911-ben átadott épülethez megtaláljuk a hozzá leginkább illő, de a modern világ elvárásainak éppúgy megfelelő elgondolást.


Így alakult ki bennünk egy régi-új étterem képe, amely tiszteli a hagyományokat, de minden porcikájában megfelel a mai világ kihívásainak is. A végeredmény egy igazán különleges regionális magyar étlap lett, mely mind felépítésében, mind tartalmában és tálalásában is megújult. Megjelentek az asztalnál készülő ételek és a hungarikumok is mint a mangalica, szörp, szóda, pálinka, fröccs és számos egyéb érdekesség.


Mi nagy lelkesedéssel és odaadással dolgoztunk a végelges koncepció minden egyes elemén, s bízunk benne, hogy Ön is kíváncsi az eredményre. Reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük és egy igazi gasztronómia utazás veszi kezdetét a történelmi díszletek között. 

Nézzen körül nálunk

1088 Budapest,

Rákóczi út 43-45.

HUNGARY

OPEN DAILY

NYITVA MINDEN NAP

12:00 - 15:00

19:00 - 23:00

+36 1 477 5485
+36 30 676 1887

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White TripAdvisor Icon

©2017 by Z-MEDIA STUDIO.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle